Jump to content

Unmanned

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Unmanned

  • Rank
    Newbie
  1. Whenever I run my project it crashes with the error "Framebuffer Incomplete" in the output. Another problem is when i am running it in debug mode, when the memory usage gets to about 300 mb it crashes and says "OpenGL error GL_OUT_OF_MEMORY" Display adapters- Intel HD Graphics 4000 NVIDIA GeForce GTX 660M Operating System- Windows 8.1
  2. When i click the link For the Intel drivers that you posted Josh, it brings me to a "page not found" on the Intel website. And i can't find it anywhere on the Intel website myself. Edit: I also went to this link https://communities.intel.com/message/251934#251934 and tried the win64 download, but it said my system does not meet the minimum requirements, so i tried the win32, and it said "The installation package is not supported by this processor type" Edit again: This probably did not work because i failed to recognize that joe_intel said "you can try using the driver linked below if the system includes Intel® HD Graphics 4200 or higher"
  3. I am getting this EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION whenever i try to load or create a new project other than the original "MyGame". I have all of my drivers updated, visual studio **** all updated and everything. I've tried everything on every other forum post and nothing has worked. running on windows 8.1 64 bit. Here are my display adapters exactly as they are displayed in the device manager Intel® HD Graphics 4000 NVIDIA GeForce GTX 660M I have also tried using the NVIDIA control panel, and making leadwerks run on the NVIDIA card instead, but it still says that its loading my intel card on startup.
×
×
  • Create New...