Jump to content

egildon

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About egildon

  • Rank
    Newbie
  1. I hear you man. Just let me know when a new version comes out that isn't dependent on GTK and I'll pay full price for the Professional version no questions asked. Just out of curiosity, do these same problems happen with Flatpack and Snap? They should contain all of the binaries and libraries needed within the packaging. Thanks again,
  2. I just reinstalled Leadwerks Pro from Steam (Kubuntu 19.04). Aside from several run time errors I am also getting An error that says; "Failed to load project "/home/person/Documents/Leadwerks/Projects\Test1.werk". I Get Load time errors: Error: Failed to load font "/usr/share/fonts/truetype/ubuntu-font-family/Ubuntu-L.ttf" If I create a new Project the errors I get in the script editor are: Failed to load font "/usr/share/fonts/truetype/ubuntu-font-family/Ubuntu-L.ttf" Failed to load texture "Materials/HUD/crosshair.tex" Failed to load texture "Materials/HUD/use.tex" Failed to load texture "Materials/HUD/blood1.tex" Failed to load texture "Materials/HUD/blood2.tex" Failed to load texture "Materials/HUD/blood3.tex" Failed to load texture "Materials/HUD/blood4.tex" Failed to load sound "Sound/Player/flashlight_02_on.wav" Failed to load sound "Sound/Impact/body_punch_03.wav" Failed to load sound "Sound/Impact/body_punch_04.wav" Failed to load sound "Sound/Player/pickupammo.wav" Failed to load sound "Sound/Footsteps/Concrete/step1.wav" Failed to load sound "Sound/Footsteps/Concrete/step2.wav" Failed to load sound "Sound/Footsteps/Concrete/step3.wav" Failed to load sound "Sound/Footsteps/Concrete/step4.wav" Failed to load sound "Sound/Footsteps/Concrete/jump.wav" On interaction with ANY Import/Export in any menu causes Leadwerks 4.6 crash How should I solve these issues and make Leadwerks more stable? Best,
  3. Ok, So I was able to figure out what was going on. In my case had a change in the placement of a True Type Font which fixed by using to create new Symbolic Links; cd /usr/shar/fonts/truetype/ sudo ln -s ./ubuntu ./ubuntu-font-family (Thank you user Carlb) I was missing some other libraries which were referenced in Josh's post: sudo apt-get install libglu1-mesa-dev sudo apt-get install libcurl4-openssl-dev sudo apt-get install libxft-dev (Thank you Admin Josh) I was missing an additional library for the AL sound library: sudo apt-get install libalut-dev (Thank you ME! 😁) After making all of these changes LE would compile cleanly (with CodeBlocks) but I would still fail with warnings. ||=== Build failed: 1 error(s), 26 warning(s) (0 minute(s), 5 second(s)) ===| This problem is found here. And is solved by adding the -no-pie flag into the compiler you are using which iirc stands for Position Independent Executable. HTH Best!
  4. Thank you! Actually I fixed the error by creating the directory and copying the single missing file over to it. (I completely forgot about the ability to do Sym Links) I'll be implementing your suggestion as well! After all of that there is still no response when I press run or debug. Are there any error log files I can check?
  5. Thanks for responding! How should I do that if it is a steam install? I cant rebuild or remake as though it were using a makefile to install LE. Hummm...
  6. Hello all, I am getting an error on a fresh install of my Leadwerks 4.5 professional install on Ubuntu 18.10. Error: Failed to load font "/usr/share/fonts/truetype/ubuntu-font-family/Ubuntu-L.ttf" I went looking for the font and found it at: "/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-L.ttf" Could this error be causing my instance to not Run or Debug? The application launches just fine but will not begin a Run or Debug Cycle. How can I fix this error? Best, e
×
×
  • Create New...