Jump to content

guido892

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About guido892

  • Rank
    Member
  • Birthday 02/28/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Italy

Recent Profile Visitors

637 profile views
  1. guido892

    A Question about navmesh

    Thank you for your answer Josh, i'll try your solution.
  2. guido892

    A Question about navmesh

    Hi to all, I would like to understand if the measurements of the navmesh is exactly what you see in Pic 1 and if is possible to know if a point generated randomly is inside or outside the navmesh. Sorry for my bad english. Thanks in advance for any answers.
  3. guido892

    Death Rooms

    This is my entry for the Summer Game Tournament 2018. You will have to go through a series of rooms and corridors, where you will find enemies, traps, but also treasures and useful objects, until you get to the last room where you have to pull a lever to complete the level. The game consists of 7 levels, which are created randomly. Accumulate as many points as possible because if you complete the level, you can use them to increase the player's features. You can save the game when you want, load from the main menu' and play from the beginning of the level with the features previously saved. With each save, the previous one is overwritten. HOW LONG WILL YOU STAY ALIVE ??? Ps. It's very early and rough.
  4. guido892

    Strange problem after upgraded RX 560 driver

    Thank you Josh,this answer has solved the problem.Thanks to you and macklebee for the time you have dedicated to me.
  5. guido892

    Strange problem after upgraded RX 560 driver

    Now I tried to install version 18.2.1 and with this driver it works all regularly. Perhaps the 18.6.1 that are "optional", have some kind of problem.
  6. guido892

    Strange problem after upgraded RX 560 driver

    Thank you for your answer. The material and texture of the bulletmark are the default ones, which you can find in Materals / Decals. I also noticed that with the new drivers some resolution, like the 1360x768, have disappeared. This is the first time that this happens to me after almost a thousand hours of using leadwerks. I do not know if it can be useful for you but I use the Luawerks script. Excuse me for my english but I'm using the google translator.
  7. Hello to everyone, I updated the graphics card driver (Radeon Rx 560) to the latest version 18.6.1 and I noticed that if I activate the antialias filter and shoot with a weapon, when it creates the bulletmark or the wooden decals it also shows me a white line diagonal on the screen (Photo 2) and white line on the wall(Photo 2a). If the antialias filter is disabled, it does not happen. If I go back to the old version of the graphics card drivers (17.12), this does not happen( Photo 1). Anybody encountered this problem? PHOTO 2 Photo 2a PHOTO 1
  8. guido892

    Problem with medikit (Workshop) model

    The collison type and mass are set by script in start function,as in the first script i've post
  9. guido892

    Problem with medikit (Workshop) model

    I tried now with model but the result is the same.This is the script changed function Script:SpawnEnergy(type1) for f=1,self.Energy do if type1 == 1 then local enemy=Model:Load("healtkit.mdl") local x1,z1 x1,z1=self:GetPosObj(self.rommcr[self.energycr[f]]) enemy:SetPosition(self.rommcr[self.energycr[f]]:GetPosition()+Vec3(x1,-0.7,z1)) enemy:SetScript("Scripts/Objects/Items/Med.lua") end end end
  10. guido892

    Problem with medikit (Workshop) model

    And this is the function that spawn the medikit. function Script:SpawnEnergy(type1) for f=1,self.Energy do if type1 == 1 then local enemy=Prefab:Load("Prefabs/medi.pfb") local x1,z1 x1,z1=self:GetPosObj(self.rommcr[self.energycr[f]]) enemy:SetPosition(self.rommcr[self.energycr[f]]:GetPosition()+Vec3(x1,-0.7,z1)) end end end
  11. guido892

    Problem with medikit (Workshop) model

    Thanks AggrorJorn for your answer. I tried both , the prefab and with the model via script, but the result is the same. This is the script that is attached to the medikit model,it's basically like the push button trigger with added instructions to give energy. I added the collision function () to test if it works and the result is that it works. Only use () function does not work. Script.enabled=true--bool "Enabled" Script.soundfile=""--path "Sound" "Wav Files (*.wav):wav" Script.Energy=20 --int "proiettili da dare" function Script:Start() if self.soundfile then self.sound = Sound:Load(self.soundfile) end self.entity:SetCollisionType(Collision.Prop) self.entity:SetMass(10) end function Script:Use(Player) if self.enabled then if self.sound then self.entity:EmitSound(self.sound) end self.component:CallOutputs("Use") if Player.health < Player.maxHealth then Player:GiveHealth(self.Energy) self.entity:Release() else Player.timeStartandDuration = Time:GetCurrent() + 2000 Player.hemax=true end end end function Script:Collision(entity, position, normal, speed) if self.enabled then if entity:GetKeyValue("name")=="giocatore" then if entity.script~=nil then self:Use(entity.script) end end end end function Script:Enable()--in if self.enabled==false then self.enabled=true self.component:CallOutputs("Enable") self.health=1 end end function Script:Disable()--in if self.enabled then self.enabled=false self.component:CallOutputs("Disable") self.health=0 end end function Script:Release() if self.sound then self.sound:Release() end end
  12. 494/5000 Hello everyone , I have a problem with a template downloaded from workshop.it is a medikit. When I create a prefab with this model, setting it as Prop and mass 10, setting it for a script with function use() and then save it, if I insert it in the map through the editor it works correctly (Photo 1), but if I insert it via script,the function use() does not work anymore (Photo 2). It also happens to me with the ammo model of the workshop. What can I do ? Thank you and excuse me for my bad english.
×