Jump to content

Lazlo Bonin

Members
  • Content Count

    967
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About Lazlo Bonin

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 05/20/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Montreal
  1. The final result is really impressive. Reminds me of Borderlands terrain; lots of playable plateau areas and realistic, sharp cliffs.
  2. Updated the list with the latest update. First 3 items fixed.
  3. I have my hidden files shown using this method, and the folder is not here at all in Library. Are you sure Leadwerks doesn't check for some other indicator that I previously installed SCFinderPlugin?
  4. I had installed SCFinderPlugin previously, but it's now removed. I have no file in /Library/Contextual Menu Items nor /Library/Receipts (I don't even have these folders). Leadwerks does pop up at the beginning warning me to delete these, and refuses to start. What can I do?
  5. As in "Build > Clean Solution"? That doesn't work. If you build twice in a row, it won't link the second time, so you won't get the warnings again, but if you rebuild, you will.
  6. If you like working on the latest IDE, or if you have a paid license for the latest IDE, you likely won't want to revert to Visual Studio 2010. The argument that it's required for XP support is hardly valid, as most technology enthusiasts and industry professionals made the choice to leave that obsoleted operating system. Moreover, VS2012 can compile perfectly fine for XP, even if Leadwerks had to (for some obscure reason) use MFC. Luckily, if Josh isn't willing to include a VS2012 build or project template, you can still use VS2012, as long as you have VS2010 installed. I haven't tested if this trick works from a paid VS2012 and an express VS2010, but it works if both are express (and is likely to as well if both are paid): Download and install VS2010 Open up VS2012 and your Leadwerks project If prompted to upgrade the project to VS2012, accept and go through the wizard Right click your project > Properties... Change "Configuration" from "Active(Debug)" to "All Configurations" Go to the Configuration Properties > General tab Change the "Platform Toolset" from "Visual Studio 2012 (v110)" to "Visual Studio 2010 (v100)" Click OK to apply and close Enjoy!
  7. Getting the same here. From S/O: http://stackoverflow...-not-found-with Josh didn't include the PDB (program database) file that VS compiles when in debug alongside the lib files. Usually, you could just disable the warning through /wd4099 in the compiler or /ignore:4099 in the linker. However, Microsoft has made it un-ignorable by design, which is so frequent and annoying that this happens: The only solution that actually exists on your end is to patch your linker. You heard that right, go hex edit the link.exe file in your Visual Studio installation. If you don't mind doing that, here's an article that describes how: http://michaelnoland...-was-not-found/ (But really, it's a mistake from Leadwerks not to include vc100.pdb. It shouldn't be our burden to fix that warning).
  8. Whoops, forgot to post the log last time: LogDownload.txt
  9. I worked around it by deleting "headers.zip" and re-running the updater without any option checked, but this is still a bug.
  10. Here's a log of the download with just "Force update" checked. As you can notice, it loops this section forever after being done: Downloading "Projects/DarknessAwaits/Fonts/arial.ttf.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/Fonts/MORPHEUS.TTF.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/Prefabs/Architecture/arch01a.pfb.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/Prefabs/Architecture/column01a.pfb.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/Prefabs/Architecture/column01b.pfb.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/Prefabs/Architecture/column01c.pfb.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/Prefabs/Characters/Goblin/Goblin.pfb.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/Prefabs/Containers/barrel01a.pfb.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/Prefabs/Decorations/switch.pfb.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/Prefabs/Decorations/woodcart.pfb.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/Prefabs/Effects/smallflame.pfb.meta"... Downloading "Projects/DarknessAwaits/projecticon.tex.meta"... On a side note, it doesn't download the \Engine\Source folder correctly either. I'm missing a lot of files.
  11. Created a project for C++, opened up Visual Studio, tried to build, but it can't find Leadwerks.h. I can't find it myself in Windows search. In which folder is it supposed to be? Edit: Rick told me it's supposed to be in \Engine\Source, but I only have "headers.zip" there on a clean install. Is the source dir missing from the server?
  12. (This could be seen as a suggestion, although it is so cumbersome for the workflow and so counter-intuitive that I file it as a bug) Description: When editing and saving an asset (texture, material or model), the changes are not instantly applied to all instances of the asset in the currently loaded map. Steps to reproduce: Place a model in the map. Edit the model (resize, change materials, etc.) or one of its linked materials or textures Save your modifications Expected: The instances of the model are reloaded to reflect the changes. Happens instead: Nothing. Workaround: Currently, I have found two ways to display the modifications, both of which are cumbersome: Reloading the whole map, which is long because the Editor doesn't have a Ctrl+1/2/3/... shortcut for the recently loaded maps. Deleting all instances of the asset in the map, then re-adding them. For some reason, if I don't delete all of the instances, it seems to keep the "cached" version of model when I add more.
  13. Looked for a while as well. Is there a way to see which surfaces are available in the model editor?
  14. Description: After doing modifications to a model in the model editor (change textures, animation sequences, resize, etc.), you can exit the model editor without there being a prompt about saving, while the modifications have not, in fact, been saved. Steps to reproduce: Open a model in the model editor Modify the model in some way (resize, change materials, etc.) Close the model editor window Expected: Prompt to offer saving your modifications, like in the material editor. Happens instead: No prompt, lost modifications, angry developer. Addendum: The model editor does not show an asterisk (*) after the file name after a modification, indicating that it does not even detect when one occurs.
  15. Never too sure. Besides, if this is the root of the bug, it should be a radio-option and not a checkbox-option.
×
×
  • Create New...