Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Models
    • Animals
    • Barriers
    • Characters
    • Containers
    • Environments
    • Furniture
    • Props
    • Rocks
    • Vegetation
    • Vehicles
    • Weapons
  • Materials
    • Brick
    • Cartoon
    • Decals
    • Dirt
    • Grass
    • Industrial
    • Medieval
    • Metal
    • Plastic
    • Plaster
    • Rock
    • SciFi
    • Sky
    • Signs
    • Tile
    • Stone
    • Walls
    • Wood
  • Scripts
    • GUI
    • Object
    • Utilities
  • Shaders
    • Post-Processing Effects
    • Surface
  • Sounds
    • Ambience
    • Effects
    • Music
  • Tools
  • BATTLE LEAGUE's Assets
  • BATTLE LEAGUE's Mods

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • Leadwerks
    • Technical Assistance
    • General Discussion
    • Programming
    • Game Art
    • Suggestion Box
    • Bug Reports
  • Platforms
    • Windows
    • Mac
    • Linux
  • Community
    • Showcase
    • Promotion
    • Off-topic
  • BATTLE LEAGUE's Topics
  • Vec-Tec's Releases
  • Vec-Tec's Topics
  • Forth's Development
  • Forth's Game design
  • Forth's Graphics
  • Forth's Documentation
  • Forth's TODO
  • Forth's IMPORTANT
  • Forth's Screenshots
  • The uncertain world's Game Design
  • The uncertain world's Programming
  • The uncertain world's TODO
  • The uncertain world's Graphics
  • The uncertain world's Screenshots

Categories

  • Records
  • Entity
  • Command Reference
  • Vec3
  • Vec4
  • Script Reference
  • Shader
  • Index
  • Material
  • Object
  • Buffer
  • Asset
  • Font
  • Shape
  • Sound
  • Texture
  • App
  • Context
  • Model
  • Light
  • DirectionalLight
  • PointLight
  • SpotLight
  • Attractor
  • Camera
  • Emitter
  • Listener
  • Pivot
  • Bone
  • Sprite
  • FileSystem
  • Key
  • Source
  • Surface
  • Math
  • AABB
  • dVec3
  • Mat3
  • Mat4
  • Plane
  • Transform
  • Vec2
  • Vec3
  • Vec4
  • Mutex
  • Prefab
  • PickInfo
  • Map
  • Stream
  • System
  • Thread
  • Time
  • Window
  • World
  • Driver
  • SoundDriver
  • GraphicsDriver
  • PhysicsDriver
  • OpenGL2GraphicsDriver
  • OpenGLES2GraphicsDriver
  • OpenALSoundDriver
  • NewtonDynamicsPhysicsDriver
  • Draw
  • Color
  • Blend
  • Joint
  • Debug
  • Component
  • Steamworks
  • LensFlare
  • Vehicle
  • Decal
  • Quat
  • Leaderboard
  • Probe
  • Analytics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 39 results

  1. I'm trying to create a script that spawns an object every so often at a set time, but I keep getting a script error that says " '=' expected near 'function'". I'm new to programming and have no clue what that means. here's a screenshot of it in context. ANy help would be very appreciated. Script.spawnObject = "" --entity "Object" Script.spawnTimer = 1.5 --float "Spawn timer" Script.timer function Script:UpdateWorld() self.timer = self.timer + (Time:GetSpeed()/100) if(self.timer > self.spawnTimer) then local newObject = self.spawnObject:Instance() newObject:SetPosition(self.entity:GetPosition()) self.timer = 0 end end
  2. In Windows, when you try to create a hight quality 32x MSAA render in a large scene, you may an error and display driver stopped and recovered appears. Most likely it is related to "Timeout Detection and Recovery (TDR)". This is because the scene takes more than 2 seconds to render. Windows understands that it is not a normal behavior that a scene in real time take more than 2 seconds to be rendered and active this protection. Don't worry, is easily solved: 1- Download and install the TDR manipulator and follow the instructions from link. I personally have the TDR disable and don't have any problem. https://forums.geforce.com/default/topic/694754/geforce-drivers/tdr-manipulator-v1-1-02-23-2014-/
  3. Ok... When I bought leadwerks i thought I would be able to do some cool things, but when I launched it for the first time I realized that I just could program in lua, but it was written there, really small, but it was there, so it was my fault. After a few days I stopped using it, bye bye money, and now that I want to come back and use it the first thing that I see when I click it is a ****ing big error window. Why the hell I can't use a **** that I paid for it? So I read some topic in the forum, but I realized 2 things: 1- I can't refund it, because "we don't have access to steam purchases" 2- I can't even fix the error because apparently it just happens with amd graphic cards and I have to download another version, but it don't even work on my pc. And I'm brazilian, you don't know how it is hard to just understand 1 tutorial (for me, because I'm not that good in english, maybe you already noticed), but I need, because it is so awful that no one want to use it to do a tutorial, I just found 1 good tutorial easy to understand at youtube (Jorn something) So what I want to know is, can I fix it without using that beta update (that doesn't work with me) or can I at least receive a refund? Thanks for reading and i'm sorry if i wrote something wrong...
  4. Just got this message ???? Why is that? Is it my ram (i have 16gb)? Is it my gpu memory (I have an nvidia 650 ti boost 2gb superclocked)...
  5. Hello! I all the time while working all the time there are errors. You cannot download a project that I created, because he simply does not find (not even a standard project with mygame). During operation crashes are often the error message "Failed to create backup folders ...". To close the program impossible. (If you close the error message "Failed to save settings" with a single "OK" button which, when pressed, I return to the editor. So close is possible only through task Manager). These problems appear after installation. What can I do to fix the error? The log program : Здравствуйте! У меня все время запуска и во время работы все время появляются ошибки. Невозможно загрузить проекты, которые я создавал, поскольку он их просто не находит (даже нет стандартного проекта MyGame). Во время работы вылетает часто ошибка "Failed to create backup folders ...". Закрыть программу вообще невозможно. (При попытке закрытия появляется ошибка "Failed to save settings" с одной кнопкой "ОК", при нажатии которой я снова возвращаюсь в редактор. Так что закрыть можно только через диспетчер задач). Эти проблемы появляются с момента установки. Что мне с этим делать, чтобы устранить ошибки? Лог программы : Error: Failed to write log file. Syncing Workshop Items... Initializing... Initializing OpenGL4 graphics driver... OpenGL version 450 GLSL version 450 Device: GeForce GTX 550 Ti/PCIe/SSE2 Loading texture "D:/wii/g/f/Materials/Common/bfn.tex"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Editor/terraintool.shader"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Editor/wireframe.shader"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Editor/solid.shader"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Model/default.shader"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Editor/grid.shader"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Lighting/ambientlight.shader"... Loading font "C:/WINDOWS/Fonts/Arial.ttf"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Drawing/drawtext.shader"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Drawing/drawprimitive.shader"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Editor/skybox.shader"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Misc/occlusionquery.shader"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Model/Shadow/shadow.shader"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Lighting/directionallight.shader"... Loading material "D:/wii/g/f/Materials/Icons/directionallight.mat"... Loading shader "D:/wii/g/f/shaders/editor/sprite.shader"... Loading texture "D:/wii/g/f/Materials/Icons/directionallight.tex"... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Lighting/directionallight.shader"... Saving settings... Saving settings... Saving settings... Loading shader "D:/wii/g/f/Shaders/Lighting/directionallight.shader"...
  6. Error tends to occur when loading "terraintool.shader." Specs are as follow: AMD FX-8350 XFX R9 280x 8gb of Kingston HyperX @ 1600Mhz (And that's all that's important.) This error started happening when I bought my 280x. The engine ran fine on my 660 ti. My friend with a 280x also has this exact same error. Any ideas? Am I simply missing an install, or need a re-install due to a GPU change?
  7. Hello again everyone, I am having an issue with the editor whereby it works absolutely fine in the textured render mode but as soon as I try and run the game or if I render a window in textured+lighting I get the error: Framebuffer incomplete: GL_FRAMEBUFFER_INCOMPLETE_MISSING_ATTACHMENT Now I have been looking at the forums for a while now and it seems that this has happened before but the solutions proposed (deleting objects + computer restart) do not seem to be working... This wasn't a problem before until I added lots of lights to my game... I am making an inside level so exclusively using Point Lights and Spot Lights rather than a Directional Light (which I was saving for later to act as the Sun (The game is in Space at the moment). I started with floor lights from the Sci-Fi constructors kit and added spot lights to them and this seemed to work fine but I wasn't keen on the type of light so I swapped to Point Lights. This is when I started having issues, when I replaced all of my spot lights with point lights I started getting the crash and the above mentioned error. (I did this manually) Does this mean that the engine doesn't support lots of Point Lights (as the Spot Lights worked fine)? Have I messed up somewhere? In Debug mode it highlights the render world function (I haven't touched any scripts yet) PS: It's worth noting that I made one light and then saved it as a prefab and then Ctrl+Dragged it so that I had the same light all over the place... We are talking 50+ lights and counting... Should I make directional lights inside the rooms and put a 'fake' light model in to reduce the amount of lights? PPSS: My PC specs are in my signature. THANKS!
  8. its only in my work in progress map ... appear if i want start in debug mode, using beta of engine. at normal run there is no message.
  9. Hello! Today, I bought this development kit via the Steam store, and ran it for the first time. I encountered the same error as this user, but I am running it on a laptop, not a desktop; as such, I do not know if the drivers on http://www.leadwerks.com/werkspace/page/drivers would work for me. There is a link below the windows section ("For laptop graphics drivers please see AMD's website."), but all it does is lead to the main AMD download page. My laptop is a Toshiba Satellite L875 (running Windows 7, 64-bit,) containing a Radeon HD 7670M graphics card. The card's driver version is "14.501.1003.0" according to dxdiag. Driver model is WDDM 1.1. If you could point me to a working driver, or give some tips, I would greatly appreciate it!
  10. So after making my model and revision it 2 times I cant figure out why when I import it and place a fps camera in it. When the game starts the forward position is off and the camera shows above the player model. I do want the camera in third person but I want to be able to have it not controlling it backwards. This model contains: BI-Pod/Bones 10 Objects BEFORE DOWNLOADING THIS ATTACHMENT PLEASE CLICK THE LINK BELOW AND READ THE TERMS OF USE. Terms Of Downloading My Model https://docs.google.com/document/d/13VeSDy8LNNDKYJmUPX9Lj-SQ-grroQ8TNqdWo43nPRE/edit?usp=sharing
  11. Hi, As I was creating a death trigger, and trying it out, I get this: If anyone knows why this is occurring would be greatly appreciated! (Also, sorry if this is a newbie question, I've never used lua before).
  12. So I reinstalled ubuntu to get rid of the Steam client, but now I'm getting an error when trying to compile the default C++ project. The log: I don't remember the Steam client was one of the system requirements, but could be wrong.
  13. I am trying to get Leadwerks to install correctly on Gentoo. I realize that only Ubuntu is supported, but that doesn't mean the program shouldn't run on another distribution. Whenever I try to run the LeadwerksUpdater, I get a blank GTK window for a split second before it dies with a segmentation fault. No additional dbug information is provided. Here's my "conversion" table marking packages in Ubuntu and their equivalent packages in Gentoo: libc6:i386 == sys-libs/lib-compat (1.4.2-r1) libgcc1:i386 == sys-devel/gcc (4.8.3) libgl1-mesa-glx:i386 == media-libs/mesa (10.2.2) libglib2.0-0:i386 == dev-libs/glib (2.40.0-r1) libopenal1:i386 == media-libs/openal (1.15.1-r2) libstdc++6:i386 == sys-libs/lib-compat (1.4.2-r1) libx11-6:i386 == x11-libs/libX11 (1.6.2) libxxf86vm1:i386 == x11-libs/libXxf86vm (1.1.3) gtk2-engines:i386 == x11-themes/gtk-engines (2.20.2-r1) gtk2-engines-murrine:i386 == x11-themes/gtk-engines-murrine (0.98.2-r1) unity-gtk2-module:i386 == *not installed* libdbusmenu-glib4:i386 == dev-libs/libdbusmenu (12.10.2) I have all of the necessary 32bit/64bit emulation libraries installed on my system. As far as I can tell, I am only missing one dependency. To that end, installing unity-base/unity-gtk-module requires the unity-gentoo overlay and all kinds of system-breaking ugliness just so I can install a terrible desktop environment on my system. If anyone knows how to get Leadwerks to run on Gentoo (or Arch or anything else that's not a fork of Ubuntu), I'd really appreciate some help. Thanks in advance!
  14. Hey, I have a problem that I must say, puzzles me quite a bit. when I opened my game after an update 2 months ago I recieved the error: Error 1 error C2668: 'Leadwerks::Entity::SetPosition' : ambiguous call to overloaded function 3 IntelliSense: more than one instance of overloaded function "Leadwerks::Entity::SetPosition" matches the argument list: function "Leadwerks::Entity::SetPosition(double x, double y, double z, bool global = false)" function "Leadwerks::Entity::SetPosition(float x, float y, float z, bool global = false)" argument types are: (int, int, int) object type is: Leadwerks::Entity I have no idea what to do as I have now deleted the code and tried using one of the third person templates to see if i did a mistake but I get the same error :S Hope you can help me App.cpp
×
×
  • Create New...