Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Fail'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Models
    • Animals
    • Barriers
    • Characters
    • Containers
    • Environments
    • Furniture
    • Props
    • Rocks
    • Vegetation
    • Vehicles
    • Weapons
  • Materials
    • Brick
    • Cartoon
    • Decals
    • Dirt
    • Grass
    • Industrial
    • Medieval
    • Metal
    • Plastic
    • Plaster
    • Rock
    • SciFi
    • Sky
    • Signs
    • Tile
    • Stone
    • Walls
    • Wood
  • Plugins
  • Scripts
    • GUI
    • Object
    • Utilities
  • Shaders
    • Post-Processing Effects
    • Surface
  • Sounds
    • Ambience
    • Effects
    • Music
  • Tools
  • BATTLE LEAGUE's Assets
  • BATTLE LEAGUE's Mods

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • Leadwerks
    • Technical Assistance
    • General Discussion
    • Programming
    • Game Art
    • Suggestion Box
    • Bug Reports
  • Platforms
    • Windows
    • Mac
    • Linux
  • Community
    • Showcase
    • Promotion
    • Off-topic
  • BATTLE LEAGUE's Topics
  • Away from Home's Zone Script
  • Away from Home's General
  • Away from Home's Zone Rigging / Modeling
  • Vec-Tec's Releases
  • Vec-Tec's Topics
  • Forth's Development
  • Forth's Game design
  • Forth's Graphics
  • Forth's Documentation
  • Forth's TODO
  • Forth's IMPORTANT
  • Forth's Screenshots
  • The uncertain world's Game Design
  • The uncertain world's Programming
  • The uncertain world's TODO
  • The uncertain world's Graphics
  • The uncertain world's Screenshots
  • Muerte's Discussion

Categories

  • Records
  • Entity
  • Command Reference
  • Vec3
  • Vec4
  • Script Reference
  • Shader
  • Index
  • Material
  • Object
  • Buffer
  • Asset
  • Font
  • Shape
  • Sound
  • Texture
  • App
  • Context
  • Model
  • Light
  • DirectionalLight
  • PointLight
  • SpotLight
  • Attractor
  • Camera
  • Emitter
  • Listener
  • Pivot
  • Bone
  • Sprite
  • FileSystem
  • Key
  • Source
  • Surface
  • Math
  • AABB
  • dVec3
  • Mat3
  • Mat4
  • Plane
  • Transform
  • Vec2
  • Vec3
  • Vec4
  • Mutex
  • Prefab
  • PickInfo
  • Map
  • Stream
  • System
  • Thread
  • Time
  • Window
  • World
  • Driver
  • SoundDriver
  • GraphicsDriver
  • PhysicsDriver
  • OpenGL2GraphicsDriver
  • OpenGLES2GraphicsDriver
  • OpenALSoundDriver
  • NewtonDynamicsPhysicsDriver
  • Draw
  • Color
  • Blend
  • Joint
  • Debug
  • Component
  • Steamworks
  • LensFlare
  • Vehicle
  • Decal
  • Quat
  • Leaderboard
  • Probe
  • Analytics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 3 results

  1. when i try to open a new project this error appears i tried to uninstall and install 2 times stil same problem (i was having black screen problem before that when i uninstall and install this error come up) Help pls (i dont use cyrilic alphabet my computer is us english) (it says lots of error when i try to create a file but is still creates and when i try to open that file i cant see anything expect darkness)
  2. I purchased Leadwerks and the DLC via Steam. The software would run before I bought the DLC. After buying the DLC, the software does not run at all. It will not start with or without the DLC being installed. The only message it displays is Steam's "Preparing to Launch" message box. The box vanishes and nothing runs. There are no error messages. I am using a Windows 10, 64Bit laptop. 12GB RAM. Intel 5500 video chip with the latest drivers (March 2017 driver). I have verified that DirectX 12 and OpenGL are running properly (Verified DirectX by DXdiag.exe. Verified OpenGL up to version 4.4 by GLView from Realtech VR). I asked for help on the Steam network and was told to come to this forum for assistance. How can I get this software to run again?
  3. Prefab Load Start Bug Leadwerks 4.3 CPU: AMD FX™-4100 Quad-Core Processor RAM: 8GB GRAPHICS: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti VRAM: 2048 MB Version: 375.39 Platform: GNU/Linux Debian Jessie x86_64 Bug: When loading a prefab, the Start function does not fully work. It seems that variables are loaded, but other functions fail to operate. IE SetPosition() Below are some images displaying the different models and a prefab in the Leadwerks editor: Models and with scripts attached: Prefab: The following images show the prefab and models running in Leadwerks:
×
×
  • Create New...