Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'errors'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Models
    • Animals
    • Barriers
    • Characters
    • Containers
    • Environments
    • Furniture
    • Props
    • Rocks
    • Vegetation
    • Vehicles
    • Weapons
  • Materials
    • Brick
    • Cartoon
    • Decals
    • Dirt
    • Grass
    • Industrial
    • Medieval
    • Metal
    • Plastic
    • Plaster
    • Rock
    • SciFi
    • Sky
    • Signs
    • Tile
    • Stone
    • Walls
    • Wood
  • Plugins
  • Scripts
    • GUI
    • Object
    • Utilities
  • Shaders
    • Post-Processing Effects
    • Surface
  • Sounds
    • Ambience
    • Effects
    • Music
  • Tools
  • BATTLE LEAGUE's Assets
  • BATTLE LEAGUE's Mods

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • Leadwerks
    • Technical Assistance
    • General Discussion
    • Programming
    • Game Art
    • Suggestion Box
    • Bug Reports
  • Platforms
    • Windows
    • Mac
    • Linux
  • Community
    • Showcase
    • Promotion
    • Off-topic
  • BATTLE LEAGUE's Topics
  • Away from Home's Zone Script
  • Away from Home's General
  • Away from Home's Zone Rigging / Modeling
  • Vec-Tec's Releases
  • Vec-Tec's Topics
  • Forth's Development
  • Forth's Game design
  • Forth's Graphics
  • Forth's Documentation
  • Forth's TODO
  • Forth's IMPORTANT
  • Forth's Screenshots
  • The uncertain world's Game Design
  • The uncertain world's Programming
  • The uncertain world's TODO
  • The uncertain world's Graphics
  • The uncertain world's Screenshots
  • Muerte's Discussion

Categories

  • Records
  • Entity
  • Command Reference
  • Vec3
  • Vec4
  • Script Reference
  • Shader
  • Index
  • Material
  • Object
  • Buffer
  • Asset
  • Font
  • Shape
  • Sound
  • Texture
  • App
  • Context
  • Model
  • Light
  • DirectionalLight
  • PointLight
  • SpotLight
  • Attractor
  • Camera
  • Emitter
  • Listener
  • Pivot
  • Bone
  • Sprite
  • FileSystem
  • Key
  • Source
  • Surface
  • Math
  • AABB
  • dVec3
  • Mat3
  • Mat4
  • Plane
  • Transform
  • Vec2
  • Vec3
  • Vec4
  • Mutex
  • Prefab
  • PickInfo
  • Map
  • Stream
  • System
  • Thread
  • Time
  • Window
  • World
  • Driver
  • SoundDriver
  • GraphicsDriver
  • PhysicsDriver
  • OpenGL2GraphicsDriver
  • OpenGLES2GraphicsDriver
  • OpenALSoundDriver
  • NewtonDynamicsPhysicsDriver
  • Draw
  • Color
  • Blend
  • Joint
  • Debug
  • Component
  • Steamworks
  • LensFlare
  • Vehicle
  • Decal
  • Quat
  • Leaderboard
  • Probe
  • Analytics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 2 results

  1. I need Help! I am running into a very disheartening crash that I don't understand. My test level keeps crashing with the not-quite-helpful error message of "Object Table Not Found". I am not quite sure what this means, and the error is not consistent enough for me to trace effectively. Oddly enough if I run in debug mode, it just crashes out without even giving the error. Nothing complicated is going on in the level. I have a character, who fires an entity(trigger collision) and when the entity is close to the target point, I release the entity. It usually crashes after doing this about 20 times. I do not even evoke a collision or move any other characters. I am hoping that this error is something familiar to more seasoned developers, but if not I will try to post additional detail. Any advice on this issue or how to better trap it in debug would be helpful. Thanks as always.
  2. NewPalette

    require

    I'm just starting out with scripting in Leadwerks, having had a fair bit of experience with Love2d, and I'm having trouble with some standard Lua functions that I think should be working. In particular, I'm having trouble loading modules using the require function. I see people using the require function in examples, but when I try it I get "attempt to call global 'require' (a nil value)". It's as though the Lua standard libraries aren't loaded. Is there something I'm missing? Thank you, ye more-experienced-than-me, for any help.
×
×
  • Create New...