Jump to content
  • 0
Mr.Wolfas

player mass error

Question

hello. I'm creating my first game, so I'm like a noob in here. I geting error: Player mass should be greaten than 0. but I set my player mass to 10. I tried to rise it up, but it doesn't work. I tried to delete player and player.lua script, then go to project manager and update my game, but that doesn,t help at all. I was trying to make my player climb up the ladders( I folowed youtube video), but it was unsuccessful. So I deleted all things and start to do something like a elevator. then I created it, I pressed debug button. but I get that error. I trying to fix almost few hours. please help my and I'm sorry for my english misstakes.

 

I hope picture will help

Ekrano kopija (9).png

Share this post


Link to post

57 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Go on file/project manager. than add a new project. Have you tried just to drag and drop the fpsplayer from the prefab folder?

Share this post


Link to post
  • 0

oh man, try verify data in steam. or try change to an older version of LW. If this not working, deinstall and delete the whole folder in C:/steam/app and download it again.

Share this post


Link to post
  • 0

I did second folder of my game( I don't wanna lose it. I worked few months.) and now I will try your methotods, hope they will help.

Share this post


Link to post
  • 0

randomdude, I tried what you said. but that doesn't help. Ofcourse in my steam folder wasn't such folder like app folder. But I searched and deleted all others folders with leadwerks name(in steam folder). Maybe app folder in my computer is called games file( I don't know). But all I did doesn't helped... I vertify data, changed LW versions, I deleted LW and I can't find that AppDate folder... By the way thanks. 

Share this post


Link to post
  • 0

Then sorry, I have no clue. For me projectstuff is located in an extra folder. But its impossible that lw is not working after a complete delete and reinstalling. "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Leadwerks" Thats my location of LW. maybe you delete this, reinstall it than you open a new project, check if it is working after that you copy only your material,model and level folders into the new project.

Share this post


Link to post
  • 0

Oh I forget to say. then I deleted my one project, then I turn on LW, I getting message, that LW cant load that project. But only then I press "ok" LW logo comes up. But I dont think that this is important, but maybe I'm wrong

 

Aggror thank you, I think you fixed player problem.

 

randomdude I deleted from that folder LW, but it don't work.

Share this post


Link to post
  • 0

You know, yes? Because I was working really long time on that project and I really don't wanna start things from begining.

Share this post


Link to post
  • 0

Agrror? We you don't answer? I have a copy of my project( I did a copy of my game folder) can I get my all things back to the game?

Share this post


Link to post
  • 0

Sorry but I have no idea how to get it back. Do you have a backup of your map that still works?

Either way, if the map you have now export still contains this error, make a bug request in bug forum and upload the map.

Share this post


Link to post
  • 0

Aggror. Now I don't getting any errors and I have second my game folder in wich must be my old things. I saw that it have my old things, but I don't know about map. I tried to turn on few maps, but it wasn't my game map...

Share this post


Link to post
  • 0

hello again, I tried to open all temp files(in map folder) from my second game folder. But I wasn't lucky. I'm getting the same errors. Maybe somebody can help me? I'm trying to get back my map, but as I said- I was unlucky.

Ekrano kopija (23).png

Ekrano kopija (24).png

Share this post


Link to post
  • 0

hello again. If here is no way to get back my map and I will have to do things from beginning. So please help me. Because I cant find the solution to fix this problem by my self...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...