Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Error starting leadwerks


Archman

Recommended Posts

My operating system is windows vista 32bit home premium.

When I try to start Leadwerks, I get an error: Exception_Access_Violation:Failed to initialize HTML renderer

Anyone know what this is? Has anyone had this problem?

I have been using leadwerks for a while now and it has worked perfectly...until this started occuring.

Any help would be much appreciated

Great engine by the way....really enjoyed using it:)

Thank you:)

Link to post
  • 3 weeks later...
On 2/7/2018 at 7:43 PM, Archman said:

My operating system is windows vista 32bit home premium.

When I try to start Leadwerks, I get an error: Exception_Access_Violation:Failed to initialize HTML renderer

Anyone know what this is? Has anyone had this problem?

I have been using leadwerks for a while now and it has worked perfectly...until this started occuring.

Any help would be much appreciated

Great engine by the way....really enjoyed using it:)

Thank you:)

The HTML renderer might not be supported on Vista. It uses the Steamworks API for this.

Link to post
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Facebook Twitter Youtube Github Steam
×
×
  • Create New...