Jump to content
Overlord

Problem with shadows :S

Recommended Posts

Hi all!

Im Overlord, leader of a game development team.

We are searching an engine that meet all our needs for develop our new MMORPG.

I came across yesterday with Leadwerks, it looked fantastic in the screens.

I have downloaded the demo and installed it.

Its an exelent engine, it meets all our graphics needs, but the shadows -.-"

The shadows looks good but disapears and apears continuously.

 

You can see it on the video:

 

If it has solution we will purchase the licences and start to work with the proyect.

But if not I fear it will not be possible.

 

I hope you can help us to be sure that its not an engine bug or major problem, and obviously how we can correct it if is anything like a simple config.

We have tested with all the lighting and shadowing parameters but nothings, it works better or worse but never fully corrected.

 

Greetings and thank you very much

Share this post


Link to post

Are your graphics drivers up to date?

 

Would help if you posted your computer specs too. :P

Share this post


Link to post

Jordan, it has nothing to do with his graphics card, Overlord try to set the camera near range in the editor a bit lower, that should do it. It is a mix of shadow quality and near range. Had this once too, but just in the editor, in code it works perfectly

 

MI

Share this post


Link to post

Intel Core i5 750 @ 3.6ghz

4gb ddr3 1600mhz GSkill Ripjaws

Sapphire ATI Radeon hd5770

Drivers up to date (Catalyst 10.6)

Windows 7 Ultimate

 

Im running all my 3d edition applications, as all of the most powerfull games with no problem.

 

EDIT:

 

Overlord try to set the camera near range in the editor a bit lower, that should do it. It is a mix of shadow quality and near range. Had this once too, but just in the editor, in code it works perfectly

MI

 

I have modified the camera near range in the atmosphere properties (default value was 0.1, i have tried a lot of values like 0.01,0.2,0.3,etc), but the problem persists =/

Share this post


Link to post

The disappearing shadows were a bug in 2.31. It has been fixed long time ago. The demo was made with an older version of the engine which had that bug.

Share this post


Link to post

Lumooja is correct. This bug is fixed in the current version.

Share this post


Link to post
So download the evaluation version and no Rapidshare version! :D

 

I have downloaded the evaluation version from leadwerks.com ¬¬

 

Well thank you guys for your help. We will buy the license!

 

Cheers

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...