Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'run'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Models
    • Animals
    • Barriers
    • Characters
    • Containers
    • Environments
    • Furniture
    • Props
    • Rocks
    • Vegetation
    • Vehicles
    • Weapons
  • Materials
    • Brick
    • Cartoon
    • Decals
    • Dirt
    • Grass
    • Industrial
    • Medieval
    • Metal
    • Plastic
    • Plaster
    • Rock
    • SciFi
    • Sky
    • Signs
    • Tile
    • Stone
    • Walls
    • Wood
  • Scripts
    • GUI
    • Object
    • Utilities
  • Shaders
    • Post-Processing Effects
    • Surface
  • Sounds
    • Ambience
    • Effects
    • Music
  • Tools
  • BATTLE LEAGUE's Assets
  • BATTLE LEAGUE's Mods

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • Leadwerks
    • Technical Assistance
    • General Discussion
    • Programming
    • Game Art
    • Suggestion Box
    • Bug Reports
  • Platforms
    • Windows
    • Mac
    • Linux
  • Community
    • Showcase
    • Promotion
    • Off-topic
  • BATTLE LEAGUE's Topics
  • Vec-Tec's Releases
  • Vec-Tec's Topics
  • Forth's Development
  • Forth's Game design
  • Forth's Graphics
  • Forth's Documentation
  • Forth's TODO
  • Forth's IMPORTANT
  • Forth's Screenshots
  • The uncertain world's Game Design
  • The uncertain world's Programming
  • The uncertain world's TODO
  • The uncertain world's Graphics
  • The uncertain world's Screenshots

Categories

  • Records
  • Entity
  • Command Reference
  • Vec3
  • Vec4
  • Script Reference
  • Shader
  • Index
  • Material
  • Object
  • Buffer
  • Asset
  • Font
  • Shape
  • Sound
  • Texture
  • App
  • Context
  • Model
  • Light
  • DirectionalLight
  • PointLight
  • SpotLight
  • Attractor
  • Camera
  • Emitter
  • Listener
  • Pivot
  • Bone
  • Sprite
  • FileSystem
  • Key
  • Source
  • Surface
  • Math
  • AABB
  • dVec3
  • Mat3
  • Mat4
  • Plane
  • Transform
  • Vec2
  • Vec3
  • Vec4
  • Mutex
  • Prefab
  • PickInfo
  • Map
  • Stream
  • System
  • Thread
  • Time
  • Window
  • World
  • Driver
  • SoundDriver
  • GraphicsDriver
  • PhysicsDriver
  • OpenGL2GraphicsDriver
  • OpenGLES2GraphicsDriver
  • OpenALSoundDriver
  • NewtonDynamicsPhysicsDriver
  • Draw
  • Color
  • Blend
  • Joint
  • Debug
  • Component
  • Steamworks
  • LensFlare
  • Vehicle
  • Decal
  • Quat
  • Leaderboard
  • Probe
  • Analytics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 4 results

  1. So I'm just getting started kinda figuring out the basics of Leadwerks, and I seem to be having trouble getting my 'run' window to work properly. I've placed a simple platform down, a directional light, and a player character prefab on it when I hit 'run' the window pops up, but I am unable to look around or seemingly move. However, when I jump I can see the lighting moving as if I'm jumping and when I attempt to walk around I can hear footstep sound effects which suddenly end when I assume the character falls of the platform, but during all this my view is basically frozen in place. The script editor tells me its unable to load the texture for "Camera 2" which i'm assuming is a default element since I haven't added anything myself yet. Question is, am I doing something wrong or there something up with leadwerks on my computer?
  2. Whenever I attempt to Run/Debug a game the program seems to freeze up and display "(Not Responding)" in the window title bar. I have to manually close the program, or click on the Stop button in the Script editor, to return back to the Leadwerks editor. I have a Radeon HD 7870. The issue happened with both the 15.8 and 15.9 beta drivers. Not sure when the last time that it worked, as I haven't used the engine in some time, but I will attempt rolling back the drivers. Anyone else experiencing this issue? I've attached a screenshot of the issue.
  3. Hi. I installed a Leadwerks on a Linux Mint 17.1 Cinamon and my game didn't run. Leadwerks don't showing any errors. The console log: Executing "\media\thekkubas\Dev2\Leadwerks\Jube\Jube"... Process Complete. Nothing more. I don't know what can I do. I tried open an app on wine. It runned.
  4. Is there a way when you hit F5/F6 to debug/run the game while in the editor for it to not override the initial scene load? I only just noticed this as I am trying to debug an issue with the function hook with Map:Load that I'm having. Considering once running you can change scene readily enough I'd assume its simple enough to do except I just don't know how. I'd rather not keep reloading different maps in the editor as it would slow down my work flow considerably. edit: I think there may also be an error in the Map:Load docs too though probably unrelated to what I'm doing. I think where it says hookname it is actually referring to extra
×
×
  • Create New...