Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Lag'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Models
    • Animals
    • Barriers
    • Characters
    • Containers
    • Environments
    • Furniture
    • Props
    • Rocks
    • Vegetation
    • Vehicles
    • Weapons
  • Materials
    • Brick
    • Cartoon
    • Decals
    • Dirt
    • Grass
    • Industrial
    • Medieval
    • Metal
    • Plastic
    • Plaster
    • Rock
    • SciFi
    • Sky
    • Signs
    • Tile
    • Stone
    • Walls
    • Wood
  • Plugins
  • Scripts
    • GUI
    • Object
    • Utilities
  • Shaders
    • Post-Processing Effects
    • Surface
  • Sounds
    • Ambience
    • Effects
    • Music
  • Tools
  • BATTLE LEAGUE's Assets
  • BATTLE LEAGUE's Mods

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • Leadwerks
    • Technical Assistance
    • General Discussion
    • Programming
    • Game Art
    • Suggestion Box
    • Bug Reports
  • Platforms
    • Windows
    • Mac
    • Linux
  • Community
    • Showcase
    • Promotion
    • Off-topic
  • BATTLE LEAGUE's Topics
  • Vec-Tec's Releases
  • Vec-Tec's Topics
  • Forth's Development
  • Forth's Game design
  • Forth's Graphics
  • Forth's Documentation
  • Forth's TODO
  • Forth's IMPORTANT
  • Forth's Screenshots
  • The uncertain world's Game Design
  • The uncertain world's Programming
  • The uncertain world's TODO
  • The uncertain world's Graphics
  • The uncertain world's Screenshots

Categories

  • Records
  • Entity
  • Command Reference
  • Vec3
  • Vec4
  • Script Reference
  • Shader
  • Index
  • Material
  • Object
  • Buffer
  • Asset
  • Font
  • Shape
  • Sound
  • Texture
  • App
  • Context
  • Model
  • Light
  • DirectionalLight
  • PointLight
  • SpotLight
  • Attractor
  • Camera
  • Emitter
  • Listener
  • Pivot
  • Bone
  • Sprite
  • FileSystem
  • Key
  • Source
  • Surface
  • Math
  • AABB
  • dVec3
  • Mat3
  • Mat4
  • Plane
  • Transform
  • Vec2
  • Vec3
  • Vec4
  • Mutex
  • Prefab
  • PickInfo
  • Map
  • Stream
  • System
  • Thread
  • Time
  • Window
  • World
  • Driver
  • SoundDriver
  • GraphicsDriver
  • PhysicsDriver
  • OpenGL2GraphicsDriver
  • OpenGLES2GraphicsDriver
  • OpenALSoundDriver
  • NewtonDynamicsPhysicsDriver
  • Draw
  • Color
  • Blend
  • Joint
  • Debug
  • Component
  • Steamworks
  • LensFlare
  • Vehicle
  • Decal
  • Quat
  • Leaderboard
  • Probe
  • Analytics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hey everyone, I'm having an issue with the editor in general, it's insanely laggy, even when in demo mode. I'm not sure whats causing it, but any help would be appreciated.
  2. I'm currently testing doors with default script, but it raised some questions. When I open or close door, my computers stutters very badly, like it is a heavy operation. Also, sometimes my door opens, but won't close again. When using double doors, very often other or both of of them jam after open and close cycle. I have played with door masses, speeds etc. and seems that with slow speeds jamming is more common... I have tried just door, with nothing touching it and it still stutters. I tried door tutorial and there doors worked like they should, no stuttering. But I cannot imagine that my testmap is allready too heavy for my computer, even if I'm using primitives pretty uneconomically (faces there where player will never see)
  3. TonyF

    C++ Lagging

    Hi, I have started a c++ project and am using the zombie DLC as an initial placeholder. I have noticed that i can load in a maximum of about 5 zombie models (no animations or scripts running) and then the framerate goes down for every additional zombie i add to a max of 10. If i put the default prefab zombie into the map then i can put 10 in without lag. I have tried both debug and release modes. Oddly when i add in extra models and my framerate goes down so does my GPU usage which i have no idea why (Goes from 10% to more or less nothing / CPU sits on about 12%). I do suppress GL_Invalid_Operation as that prevents debug mode in both lua only and C++ debug modes. Any ideas why i am getting such poor performance? I have also tried publishing the game and running it on a separate computer and the performance was identical. The other PC was NVIDIA and this one is AMD.
  4. Ok so I have a mesh character that I modified so it has as few vertex's as possible to make sure the engine doesnt over load. But when I use it as a character controller the fps goes to ****. If i am not using it as a controller it seems fine. The character is bone rigged, has 10 prims 5 spheres 5 custom mesh all are on low poly as possible
×
×
  • Create New...