Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0

Animation problem


ScarPunk

Question

Hey today i am working on animation but nop ;(

I made an animation on blender (without bones) of an zippo, in blender the animation works but when i import it into LeadWerks there is no animation!

I read some topic about an i think the problem is bones.

I tried to attach bones to my model (zippo) and import it into leadweks but my model disappear and there is no anim.

Help me if you know how to fix that.

Link to post

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
5 minutes ago, tipforeveryone said:

You must use bones (and meshes parented to them as auto weight) to export animation. Export both mesh and its bones. Then applying shader which used for animation on materials of the mesh.

I already attached them but seem to not work

Correct.PNG

Link to post
  • 0
1 hour ago, Josh said:

Upload your model and material files here?

 

1 hour ago, tipforeveryone said:

You must use bones (and meshes parented to them as auto weight) to export animation. Export both mesh and its bones. Then applying shader which used for animation on materials of the mesh.

Nice i make it work a bit but i have new problems now

 

 

 

 

double anim.PNG

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Facebook Twitter Youtube Github Steam
×
×
  • Create New...