Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Models
    • Animals
    • Barriers
    • Characters
    • Containers
    • Environments
    • Furniture
    • Props
    • Rocks
    • Vegetation
    • Vehicles
    • Weapons
  • Materials
    • Brick
    • Cartoon
    • Decals
    • Dirt
    • Grass
    • Industrial
    • Medieval
    • Metal
    • Plastic
    • Plaster
    • Rock
    • SciFi
    • Sky
    • Signs
    • Tile
    • Stone
    • Walls
    • Wood
  • Plugins
  • Scripts
    • GUI
    • Object
    • Utilities
  • Shaders
    • Post-Processing Effects
    • Surface
  • Sounds
    • Ambience
    • Effects
    • Music
  • Tools
  • BATTLE LEAGUE's Assets
  • BATTLE LEAGUE's Mods

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • Leadwerks
    • Technical Assistance
    • General Discussion
    • Programming
    • Game Art
    • Suggestion Box
    • Bug Reports
  • Platforms
    • Windows
    • Mac
    • Linux
  • Community
    • Showcase
    • Promotion
    • Off-topic
  • BATTLE LEAGUE's Topics
  • Vec-Tec's Releases
  • Vec-Tec's Topics
  • Forth's Development
  • Forth's Game design
  • Forth's Graphics
  • Forth's Documentation
  • Forth's TODO
  • Forth's IMPORTANT
  • Forth's Screenshots
  • The uncertain world's Game Design
  • The uncertain world's Programming
  • The uncertain world's TODO
  • The uncertain world's Graphics
  • The uncertain world's Screenshots

Categories

  • Records
  • Entity
  • Command Reference
  • Vec3
  • Vec4
  • Script Reference
  • Shader
  • Index
  • Material
  • Object
  • Buffer
  • Asset
  • Font
  • Shape
  • Sound
  • Texture
  • App
  • Context
  • Model
  • Light
  • DirectionalLight
  • PointLight
  • SpotLight
  • Attractor
  • Camera
  • Emitter
  • Listener
  • Pivot
  • Bone
  • Sprite
  • FileSystem
  • Key
  • Source
  • Surface
  • Math
  • AABB
  • dVec3
  • Mat3
  • Mat4
  • Plane
  • Transform
  • Vec2
  • Vec3
  • Vec4
  • Mutex
  • Prefab
  • PickInfo
  • Map
  • Stream
  • System
  • Thread
  • Time
  • Window
  • World
  • Driver
  • SoundDriver
  • GraphicsDriver
  • PhysicsDriver
  • OpenGL2GraphicsDriver
  • OpenGLES2GraphicsDriver
  • OpenALSoundDriver
  • NewtonDynamicsPhysicsDriver
  • Draw
  • Color
  • Blend
  • Joint
  • Debug
  • Component
  • Steamworks
  • LensFlare
  • Vehicle
  • Decal
  • Quat
  • Leaderboard
  • Probe
  • Analytics

Categories

  • Games

Product Groups

  • Software
  • Gear

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 13 results

  1. Hey today i am working on animation but nop ;( I made an animation on blender (without bones) of an zippo, in blender the animation works but when i import it into LeadWerks there is no animation! I read some topic about an i think the problem is bones. I tried to attach bones to my model (zippo) and import it into leadweks but my model disappear and there is no anim. Help me if you know how to fix that.
  2. Hello every one. Today i am working on raycast, and a wanted to draw key value of an entity, but unfortunately it's doesn't draw text ;( Here is a screenshot of the render: As you can see i am drawing first fps (who works) then draw the line and to finish draw keyvalue of the hit box (Fail) Here is my code: bool App::Loop() { //quit ? if (window->Closed() or window->KeyHit(Key::Escape))return false; Red->Move(); Green->Move(); Blue->Move(); world->Update(); if (window->KeyDown(Key::Right)) { camera->SetRotation(Vec3(camera->GetRotation().x, camera->GetRotation().y + 4, camera->GetRotation().z)); } //REFRESH STUFF Time::Update(); context->SetColor(0, 0, 0, 0); context->Clear(); world->Render(); //DRAW FPS context->SetBlendMode(Blend::Alpha); context->SetColor(255, 0, 0, 1); context->DrawText("FPS : " + String(Time::UPS()), 10, 20); //DRAW LINE context->SetBlendMode(Blend::Solid); context->SetColor((world->Pick(rayCastFirst, rayCastEnd, pickInfo) ? (rayCastColorOn) : (rayCastColorOff))); context->DrawLine(camera->Project(rayCastFirst).x, camera->Project(rayCastFirst).y, camera->Project(rayCastEnd).x, camera->Project(rayCastEnd).y); //set sphere to hit hitSphere->SetPosition((world->Pick(rayCastFirst, rayCastEnd, pickInfo,0,true)) ? (pickInfo.position) : (rayCastFirst) ); //if hit DRAW KEY VALUE if (world->Pick(rayCastFirst, rayCastEnd, pickInfo, 0, true)) { //fail context->SetColor(1, 1, 1, 1); context->SetBlendMode(Blend::Alpha); context->DrawText(pickInfo.entity->GetKeyValue("Color"), 20, 40); } context->Sync(true); return true; } Any reply will be appreciate 😛
  3. Hello, this is my first thread on this forum.😎 Today i am learning the c++ Official tutorial. But in this tutorial we need to launch our script you print hello world in c++ but it doesn't work, i have a bunch of errors (942) E1696. Any help will be appreciate 😛
  4. when I start up Leadwerks Engine in steam it says Running then Syncing then it stops. It will not startup. What should i do
  5. when i try to open a new project this error appears i tried to uninstall and install 2 times stil same problem (i was having black screen problem before that when i uninstall and install this error come up) Help pls (i dont use cyrilic alphabet my computer is us english) (it says lots of error when i try to create a file but is still creates and when i try to open that file i cant see anything expect darkness)
  6. The problem is that I can't create a new game. I think that when I installed Leadwerks it didn't create a folder in the documents directory.
  7. Hi all, Firstly sorry for my bad english. I have a problem: How can I fix? thanks. My system: AMD FX-6300 ASUS Nvidia GTX 560 Titan GIGABYTE 990XA-UD3 GSKILL RipjawsX DDR3 8GB All drivers updated..
  8. Hello, I currently have tested my game on multiple computers. I have everything working properly although on every PC I have tested besides mine the flashlight does not work properly. The light displays on the enemy AI models but not the walls in the game. Does anyone know how to fix this?
  9. Help! My game won't launch. Whenever I launch it, a pop-up window appears and says "Failed to initialize sound device. Is OpenAL installed?" I've narrowed it down to two things. 1, OpenAL is installed and won't load the game, or B, OpenAL isn't installed. if option A, what do I do, and if option 2, what do I do BACKGROUND: I've been able to use this before (like a lot... more than I feel is good for me...). It never has had any problems. I've also downloaded games for leadwerks, where it makes me install OpenAL, and have installed OpenAL before. But I have a timeline and need to finish my game for a school competition and now am feeling super rushed. PLEASE HELP ME!
  10. Hi all, I'm fairly new to the Leadwerks Engine and i'm having trouble with loading in my Viperscout 3D model I bought after seeing the Youtube video with it driving on terrain in Leadwerks. (DEXSoft games) I am able to load the model with the material applied to it and the model is showing when I run it, but if i double click the model in the Asset browser, there are no animation sequences in the Animation tab. None at all. So all I have now is a static model with no wheels turning etc. Am I missing something? I was under the impression that the model came with animations in it, but now it is more like a static prop for decoration. Thanks a lot! Mark
  11. hi all, decided to make his weapon using a standard script. But there probdemoy, in my arms there is no flash and it does not deal damage. I prekreplyu video that you would have been understandable.
  12. Hello. I am looking at the character controller function with the leadwerks engine, and I got it all set up, but the camera height was too low. Which brings me to another point. How come in the tutorial for character controllers, it uses a map, scene.gmf, which does not come in the zip! Can someone help me with this? I am a bit of a noob to C++. Thanks in advance.
  13. Hello. I am fairly new to the leadwerks engine. And upon my setup of a C++ project, on the first build it came up with the error, "MyProject.cpp(2): fatal error C1083: Cannot open include file: 'engine.h': No such file or directory" I did notice a few things different when i was setting up the project properties, extra parameters, etc, but i dismissed them because i am running 2010 version. I am sure i did everything right. Can someone help me solve this bug?
×
×
  • Create New...